Přihlášení ERP news



Přihlaste se k odběru newsletteru ERP news, ve kterém pravidelně rozesíláme ty nejzajímavější články ze světa ERP.



Partneři webu

Byznys ERP sjednotil podnikovou agendu ve firmě Novadus

Pondělí, 02 Červenec 2012 12:35

JKR Byznys Novadus 1227Kvůli kompletnímu sjednocení podnikové agendy, vyššímu zabezpečení zpracovávaných dat a jednodušší administraci se společnost Novadus, zabývající se výstavbou vodovodních a kanalizačních sítí, rozhodla zavést podnikový informační systém Byznys ERP od společnosti JKR. Implementace nového ERP systému ve společnosti Novadus začala předimplementační přípravou, během které konzultanti JKR. zmapovali současný stav datového základny a navrhli a definovali postupy a principy datových toků v Byznys ERP. Nasazení systému probíhalo ve dvou krocích. Jako první se v rutinním provozu rozjela oblast obchodního a provozního okruhu, v další fázi pak byla do rutinního provozu uvedena i oblast účetní a ekonomická.

Hlavním přínosem zavedení nového informačního řešení se pro společnost Novadus stalo především kompletní sjednocení podnikové agendy s jasně definovanými datovými toky a možností uživatelské variability a dalšího rozvoje. Dále zajištění bezpečnosti zpracovávaných dat, zjednodušení administrace a snadné zálohování dat i celého systému.

Díky novému ERP systému také vzrostla okamžitá informovanost vedení společnosti i jednotlivých řídících pracovníků o stavu důležitých provozních oblastí, například formou průběžně aktualizovaných gridů na ploše. Důležitým přínosem se stala i možnost sdílení dokumentace ke stavbám v modulu CSD (Centrum sdílení dokumentů) v databázi systému Byznys ERP, včetně zabezpečeného vzdáleného přístupu. Pro lepší přehled a správu nad vozovým parkem začala společnost Novadus využívat modul Doprava ve standardním provedení s dílčími uživatelskými úpravami.

 
další články o ERP

Na co se zaměřit při výběru ERP?

 

Výmluvy, proč nový ERP "nefunguje"

 

Proč neodkládat inovaci ERP