Přihlášení ERP news



Přihlaste se k odběru newsletteru ERP news, ve kterém pravidelně rozesíláme ty nejzajímavější články ze světa ERP.



Partneři webu

Slovenský Plastex nasadil modul Řízení výroby od Softipu

Pátek, 05 Duben 2013 09:08

printSlovenská společnost Plastex vyrábějící tiskařské štočky pro tuzemské i zahraniční zákazníky nasadila modul Řízení výroby společnosti Softip. Modul je součástí informačního systému Softip Profit Plus, který slouží jako podpora procesů souvisejících s přípravou a provozem sériové a zakázkové výroby.

Modul Řízení výroby je integrovaný do informačního systému Softip Profit Plus a nabízí možnost přizpůsobení specifickým požadavkům zákazníka. Ty musely být akcentovány i při realizaci zakázky v Plastexu, kde se jednalo především o velké rozdíly v životnosti jednotlivých výrobních zakázek. „Potřebovali jsme řešení, které dokáže pokrýt všechny procesy od obchodu, technické přípravy výroba, spuštění výroby až po expedici hotového produktu za několik hodin," uvedl k implementaci Zdeněk Habara, ředitel společnosti Plastex.

Plastex se pro modul Řízení výroby rozhodl také z důvodu spokojenosti se systémy Softipu, které už využíval. Součástí smlouvy je i garance aktualizací v závislosti na změných legislativy.

Softip je slovenská firma zabývající se návreh, vývojem a implementací softwarových projektů. Společnost dnes obhospodařuje přibližně tři tisíce zákazníků a 30 tisíc přímých uživatelů.


Mohlo by vás zajímat:
 
další články o ERP

Na co se zaměřit při výběru ERP?

 

Výmluvy, proč nový ERP "nefunguje"

 

Proč neodkládat inovaci ERP