Přihlášení ERP news



Přihlaste se k odběru newsletteru ERP news, ve kterém pravidelně rozesíláme ty nejzajímavější články ze světa ERP.



Partneři webu

IFS uvádí novou verzi ERP systému IFS Aplikace 8

Pondělí, 09 Září 2013 12:11

ifsa 1337IFS představuje novou verzi svého podnikového informačního systému IFS Aplikace 8, kompletně založenou na agilní metodice vývoje. Významným rysem této metodiky je začleňování zpětné vazby od zákazníků do systému během celého procesu vývoje. Agilní metodika vývoje společnosti IFS je z 80 % založena na metodice SCRUM a iterace obvykle probíhají po dobu 2–4 týdnů. Ke konci každé iterace je řešení prezentováno zákazníkovi IFS nebo zástupci zákazníka IFS, kteří zhodnotí funkčnost a poskytnou zpětnou vazbu ohledně možných zlepšení. Svou funkcionalitou IFS Aplikace 8 osloví především výrobní společnosti, které potřebují komplexní podporu všech výrobních procesů - od vzniku projektu, přes výrobu prototypů, po poprodejní servis a opravy.

V reakci na požadavky výrobců, kteří provádějí servis svých vlastních výrobků nebo poskytovatelů služeb specializujících se na opravy a údržbu zahrnují IFS Aplikace 8 zcela novou funkci, komponentu MRO (Maintenance, Repair and Operations). Toto řešení pokrývá kompletní poprodejní proces opravy od sjednání, příjmu a opravy až po expedici a fakturaci.

Další novou komponentou IFS Aplikací ve verzi 8 je Výroba prototypů. Umožňuje provádět snadná nastavení a spustit výrobu bez dopadu na běžný výrobní proces. Tato funkce pomůže společnostem, které chtějí znovu navrhnout již existující výrobky nebo vyzkoušet nové výrobní technologie.

IFS Aplikace 8 jsou vybaveny i vylepšenou funkcí Konfigurátor prodeje. Tato komponenta je propojena na funkcionality požadované v objednávce (CTO) a nabízí plnou integraci s Knihovnou médií.

IFS Aplikace 8 nabízí také řešení založené na projektech, které podporuje celý životní cyklus projektu a zároveň zůstává nedílnou součástí celého ERP systému.


 
další články o ERP

Na co se zaměřit při výběru ERP?

 

Výmluvy, proč nový ERP "nefunguje"

 

Proč neodkládat inovaci ERP