Přihlášení ERP news



Přihlaste se k odběru newsletteru ERP news, ve kterém pravidelně rozesíláme ty nejzajímavější články ze světa ERP.



Partneři webu

V Byznys ERP od počátku roku přibylo přes 40 novinek

Úterý, 13 Květen 2014 16:08

JKR ByznysERPV podnikových informačních systémech Byznys ERP od počátku letošního roku přibylo 41 novinek. Čtvrtina z nich spadá do oblasti výrobních procesů a technického plánování výroby. Oznámila to společnost J.K.R., podle které už letos analytici a programátoři společnosti uvedli v život více než 200 změn a inovací.

„Průměrně v systémech Byznys ERP provádíme každý měsíc kolem 50 změn a inovací, z toho bývá průměrně deset novinek, zlepšujících funkce řešení a zvyšujících rychlost i efektivitu podnikových procesů," přibližuje Roman Vinš, ředitel servisu a podpory ve společnosti J.K.R. „Kromě toho s našimi uživateli řešíme jejich individuální požadavky na změny a inovace," dodává.

Významná část letošních novinek se týká oblasti výrobních procesů a technického plánování výroby. Přibyla například podpora pro více odložených operativních plánů a jejich použití ve vizualizacích plnění původního plánu. Konfigurátor nově pracuje se mzdovým koeficientem výrobní operace a podporuje také načtení a vytvoření kooperačního postupu. V manažerském nástroji Excellent je nově možné sledovat zakázkovou výrobu.

Vylepšení doznalo také propojení systémů Byznys ERP s kancelářskými aplikacemi Microsoft Office, nově lze založit obchodní případ a obchodní příležitost přímo z prostředí kancelářské aplikace MS Word. Přibyl také další způsob zjišťování důvěryhodnosti obchodního partnera, prostřednictvím webové služby SystemOctopus. V komunikaci s bankovními institucemi je možné zasílat příkazy k úhradě či inkasu dle standardů SEPA.


Mohlo by vás zajímat:
 
další články o ERP

Na co se zaměřit při výběru ERP?

 

Výmluvy, proč nový ERP "nefunguje"

 

Proč neodkládat inovaci ERP