Přihlášení ERP news



Přihlaste se k odběru newsletteru ERP news, ve kterém pravidelně rozesíláme ty nejzajímavější články ze světa ERP.



Partneři webu

Každoroční aktualizace ARBES FEIS přináší v pořadí již 16. verzi

Úterý, 23 Červen 2015 14:13

Report mapa arbes 1526V prvním červnovém týdnu, jako již tradičně, vydává společnost ARBES Technologies novou verzi svého ERP systému ARBES FEIS s číselným označením 16. Kromě množství drobných úprav a vylepšení obsahuje nová verze dvě zásadní vylepšení – podporu QR kódů a nový reportingový modul.


Informační systém ARBES FEIS v nové verzi umí vygenerovat a do tisku umístit QR platbu, tedy kód s platebními údaji vystavené faktury, aby měl každý zákazník možnost platbu jednoduše mobilním zařízením načíst a ihned uhradit. Současně je možné si zobrazit jakéhokoliv partnera ze systému ARBES FEIS ve formátu QR vizitky a snadno jej tak přenést do mobilního zařízení mezi ostatní kontakty.


Druhou významnou novinkou pro letošní rok je představení nového modulu FEIS Reporting, který je postaven na platformě produktu ARBES Reporting. ARBES Reporting se stal v minulém roce finalistou soutěže IT Produkt 2014, naši zákazníci tak díky nové verzi ARBES FEIS 16 získají výhodu ARBES Reporting využívat. Nový modul slouží pro účely reportingu a analýzy ekonomických dat systému ARBES FEIS. V základním konfiguračním balíčku je součástí modulu sada předdefinovaných reportů/dashboardů a analytická vrstva v podobě OLAP kostek, která umožňuje snadnou analýzu účetních dat jednoduchým přetahováním atributů myší. Řešení je libovolně rozšiřovatelné o další datové oblasti nejenom ze systému ARBES FEIS, ale dalších provozních systémů, čímž se může stát centrálním reportingovým systémem organizace.


 
další články o ERP

Na co se zaměřit při výběru ERP?

 

Výmluvy, proč nový ERP "nefunguje"

 

Proč neodkládat inovaci ERP