Přihlášení ERP news



Přihlaste se k odběru newsletteru ERP news, ve kterém pravidelně rozesíláme ty nejzajímavější články ze světa ERP.



Partneři webu

HELIOS Orange pomáhá vyrábět elektrotechnická zařízení

Úterý, 01 Září 2015 15:27

HeO IVEP 1536Ryze česká akciová společnosti IVEP, zabývající se především výrobou pro oblast energetiky, ale i elektrických systémů pro dopravu, průmysl a speciálních aplikací, používá od letošního června informační systém HELIOS Orange z dílny Asseco Solutions.

Společnost IVEP již o řadu let používala informační systém Safír, zejména pro řízení výroby. Poté, kdy byl Safír integrován do společnosti Asseco Solutions a skončila jeho podpora, rozhodla se společnost IVEP  začátkem roku 2015 přejít na další produkt z téže dílny – HELIOS Orange. Implementace a převedení na nový systém proběhly bez problémů, přičemž zaškolení pracovníků nyní probíhá.

„Od nového systému očekáváme především zprůhlednění a zrychlení procesů v naší firmě,“ říká Ing. Marek Chladil, MBA ředitel společnosti. „Co se týče možných finančních přínosů, to zatím není možné přesně říci, vzhledem k tomu, že se systémem HELIOS teprve začínáme pracovat. Předpokládáme však, že by přínos nového systému měl být patrný i po této stránce. S tím souvisí i fakt, že z hlediska mé pozice hodně očekávám od modulu HELIOS Controlling.“

Ve společnosti IVEP jsou implementovány tyto moduly a funkcionality:

Účetnictví, HELIOS Controlling, Pokladna, Oběh zboží, Dodatečné související náklady, Fakturace, Mzdy, Personalistika, Banka, majetek, Celní případy, Intrastat, Technická příprava výroby, Řízení výroby, Doprava, HELIOS Intelligence, Nástroje přizpůsobení, Číselníky, pomocné číselníky a Výdejna nářadí.


 
další články o ERP

Na co se zaměřit při výběru ERP?

 

Výmluvy, proč nový ERP "nefunguje"

 

Proč neodkládat inovaci ERP