Přihlášení ERP news



Přihlaste se k odběru newsletteru ERP news, ve kterém pravidelně rozesíláme ty nejzajímavější články ze světa ERP.



Partneři webu

Funkce IFS Streams nyní také na Apple Watch

Středa, 03 Únor 2016 10:17

IFS Streams AppleWatch 1606Společnost IFS oznámila světovou dostupnost IFS Streams – funkce pro proaktivní upozorňování, která je součástí řešení IFS Aplikace 9 – v podobě aplikace pro Apple Watch.

IFS Streams je inovativní funkce, která uživatelům řešení IFS Aplikace umožňuje v reálném čase přijímat aktualizace a přehledy o stavu relevantních informací a procesů ve společnosti. Tento nástroj uživatele aktivně upozorňuje, kdykoli dojde ke změně podnikových objektů, úloh v rámci pracovních postupů, konverzací přes IFS Talk nebo podnikových událostí týkajících se činností daného zaměstnance.

Upozornění lze dle potřeby plně přizpůsobit a odeslat na libovolnou obrazovku uživatele – tzn. na stolní počítač, notebook, tablet, smartphone nebo chytré hodinky. Uživatelé si tak snadno zachovají přehled o relevantním dění v jejich společnosti. Aplikace uživatelům umožňuje upozornění filtrovat podle typu a důležitá z nich přichytit na obrazovku, aby je měli stále na očích. IFS Streams lze vyzkoušet v praxi, zkušební verze s demo daty je k dispozici ke stažení bez nutnosti použití přihlašovacích údajů nebo internetového připojení.

Pro propojení IFS Streams s řešením IFS Aplikace je nezbytná platná registrace IFS Touch Apps.

Společnost IFS dále oznámila, že propojila svůj ERP systém také s chytrými hodinkami Samsung Gear se systémem Android.

 
další články o ERP

Na co se zaměřit při výběru ERP?

 

Výmluvy, proč nový ERP "nefunguje"

 

Proč neodkládat inovaci ERP