Přihlášení ERP news



Přihlaste se k odběru newsletteru ERP news, ve kterém pravidelně rozesíláme ty nejzajímavější články ze světa ERP.



Partneři webu

Intersnack nahradí cloudovým řešením 17 stávajících ERP systémů

Středa, 28 Březen 2018 16:25

Bohemia chipsSpolečnost Intersnack, která je vlastníkem známých potravinářských značek včetně Bohemia, Chio a POM-BÄR, uzavřela se společností Infor velký 10letý kontrakt na dodávku cloudového řešení v hodnotě několika milionů dolarů. Součástí kontraktu bude implementace odvětvově-specifické sady řešení Infor CloudSuite Food & Beverage společně s dalšími 18 systémy Infor. V rámci projektu tak dojde k nahrazení 17 různých stávajících ERP systémů.

Cloudové řešení Infor pro Intersnack bude obsahovat všechny hlavní aplikace, včetně ERP, řízení lidských zdrojů a talentového managementu, finančního řízení, řízení rizik, řízení výdajů, řízení výkonnosti, business intelligence, údržby podnikového majetku, CRM, správy nákupu, a řízení dodavatelského řetězce.

Intersnack se v projektu migrace do cloudu zaměří na standardizaci a harmonizaci globálních procesů v každém aspektu podnikového řízení. Očekává se, že vybudování moderní, digitální a škálovatelné platformy pomůže s rychlým začleněním dalších značek, které Intersnack v budoucnu získá formou akvizice.

„S naším týmem pro digitální transformaci v dceřiné firmě H&L Digital a řešením Infor Coleman postaveným na umělé inteligenci (AI) již nyní diskutujeme, jak posunout projekt do další fáze, a poskytnout společnosti Intersnack ucelený rámec pro inovaci a expanzi na nové trhy.“ řekl Stephan Scholl, prezident společnosti Infor.

„Potřebujeme využívat nejinovativnější postupy, abychom mohli dosáhnout svým obchodních cílů, a technologie jsou jejich základním pilířem. Těšíme na dobu, až budeme moci využívat všech nových technologií k inovaci a dalšímu rozvoji.“ dodal Maarten Leerdam, výkonný ředitel Intersnack.


 
další články o ERP

Na co se zaměřit při výběru ERP?

 

Výmluvy, proč nový ERP "nefunguje"

 

Proč neodkládat inovaci ERP