Přihlášení ERP news



Přihlaste se k odběru newsletteru ERP news, ve kterém pravidelně rozesíláme ty nejzajímavější články ze světa ERP.



Partneři webu

SOFTIP opět získal titul Nejlepší partner SAP Business One na Slovensku

Středa, 16 Květen 2018 09:02

SOFTIP-Best SAP B1 Partner in Slovakia 2017-250Společnost SOFTIP potvrdila svoji dominantní pozici mezi dodavateli systému SAP Business One na Slovensku a získala za rok 2017 už pátý titul Nejlepší partner SAP Business One. Na její konto totiž připadá nadpoloviční většina implementací na Slovensku a mnohé další v České republice a dalších zemích. Kromě samotné implementace nabízí SOFTIP i vlastní originální nadstavbové moduly, které doplňují funkce SAP Business One a umožňují jej přizpůsobit konkrétním požadavkům zákazníků.

"V tomto směru jsme dále posílili naši pozici díky akvizici společnosti GT Systems 2. Tím jsme nejen zvětšili náš tým odborníků, ale i portfolio o originální AddOn Production, který rozšiřuje funkcionalitu SAP Business One o evidenci a řízení výroby," říká Miroslav Michálek, produktový manažer SOFTIP pro SAP Business One.

Loni zrealizoval SOFTIP 14 nových implementací na Slovensku, mezi jinými ve společnostech Attack, ColosseoEAS, Datalan Quality Instruments, Kopretina TN, Merchyou či Renos. "Je to zásluha především našich certifikovaných expertů. Díky jejich vynikající práci při nasazení i následné péče o zákazníka nás již vícekrát oslovili mateřské společnosti, v jejichž slovenských pobočkách jsme implementovali SAP Business One, abychom se postarali o nasazení tohoto ERP systému i v jejich dalších dceřiných firmách v zahraničí. To je důkazem, že se směle můžeme srovnávat s partnery SAP v jiných zemích, "doplňuje Miroslav Michálek.

Novinky kolem systému SAP Business One se můžete dozvědět na konferenci SAP Forum Slovensko dne 24. května 2018 v Šamoríně. Účast je pro současné i potenciální zákazníky SAP bezplatná, ale kapacita je omezená!

Mohlo by vás zajímat:
 
další články o ERP

Na co se zaměřit při výběru ERP?

 

Výmluvy, proč nový ERP "nefunguje"

 

Proč neodkládat inovaci ERP