Přihlášení ERP news



Přihlaste se k odběru newsletteru ERP news, ve kterém pravidelně rozesíláme ty nejzajímavější články ze světa ERP.



Partneři webu

Skupina Aricoma se rozrostla o jednoho největších dodavatelů řešení SAP v ČR

Středa, 08 Únor 2023 13:23

Aricoma Group, která je součástí skupiny KKCG, dokončila akvizici dominantní části firmy Sabris. Ta je jedním z největších poskytovatelů konzultačních služeb a projektů SAP v Česku a na Slovensku. Aricoma díky této transakci významně doplňuje své portfolio podnikových ICT služeb, když pod ni přechází 145 expertů a řada významných uživatelů SAPu.

Mezi klienty Sabris totiž patří významní hráči v oblastech retailu, logistiky, automotive a potravinářství, jako je například innogy, ŠKODA AUTO, MALL nebo Makro. Kromě implementačních a transformačních projektů v oblasti SAP S/4HANA se Sabris dlouhodobě věnuje také ECM řešením na bázi produktů OpenText a Microsoft Sharepoint.

Tým SAP profesionálů, včetně akvírované části pod názvem Sabris Consulting, povede v Aricoma Group nově Karol Kubeczka, který mnoho let působil ve vedení společnosti NESS.

Karol Kubeczka
Karol Kubeczka

„Sabris patří mezi špičku ve svém oboru. Jeho odborníci neustále reagují na nejnovější technologické a aplikační trendy ve světě produktů SAP,“ doplnil Karol Kubeczka, SAP Business Unit Director v Aricoma a CEO Sabris Consulting.

Zbývající část firmy Sabris, v budoucnu pod novým jménem, se bude úzce specializovat na projekty spojené s procesní výrobou a na poskytování služeb v oblasti vývoje rozšiřujících aplikací v SAPovských technologiích.

„Jsem rád, že jsme firmu dovedli k významné akvizici s nejsilnějším ICT hráčem na regionálním trhu. Zákazníci díky tomu získají přístup k unikátní nabídce odborných služeb té nejvyšší kvality. My se naopak budeme moci zaměřit na specializované projekty,“ dodal Vladimír Sýkora, dosavadní spolumajitel firmy Sabris.

Sabris je v poslední době již třetí akvizicí Aricoma Group po koupi polských odborníků na digitální marketingové a reklamní technologie Clearcode a bulharského lídra v oblasti vývoje podnikového softwaru Musala Soft. Skupinu Aricoma nyní tvoří jedenáct ICT společností.


Mohlo by vás zajímat:
 
další články o ERP

Na co se zaměřit při výběru ERP?

 

Výmluvy, proč nový ERP "nefunguje"

 

Proč neodkládat inovaci ERP