Přihlášení ERP news
Partneři webu
- Centrum pro výzkum informačních systémů
- CVIS Consulting
- Komplexní informační systém K2
pro management podniků
Novinka v ERP ABRA pro stravovací provozy |
| Úterý, 06 Říjen 2009 10:14 |
|
Stravní jednotky je statistická agenda pro stravovací provozy, která porovnává plánované náklady na stravování skupin strávníků s náklady skutečnými. Nejmenším časovým úsekem, za který se porovnání provádí, je jeden den. Jedná se o nadstavbu agend gastrovýroby, která sama tyto agendy nijak neovlivňuje. Agenda dále obsahuje funkce pro vysčítání skutečných nákladů z dodacích listů a jejich porovnání s plánovanými náklady. Hlavní sledovanou hodnotou je rozdíl mezi plánovanými a skutečnými náklady. Umožňuje také zobrazení statistických údajů za různá časová období - rozdíly denní, od začátku týdne, měsíce, roku apod. |





ABRA Software uvolnila nové verze informačních systémů ABRA obsahující výrazná funkční vylepšení pro všechny stravovací provozy, které musí vycházet s předem daným rozpočtem. Rozšířen byl modul Gastrovýroby o agendu Stravních jednotek, která pomáhá stravovacím provozům jednoduše plánovat náklady na přípravu pokrmů pro daný počet strávníků v definovaném časovém úseku - včetně průběžné kontroly reálného stavu a následného zpětného kontrolního přehledu.
